
İnsana Değer Veren Toplumlar ve İtfaiyeciye Verilen Önem![]()
Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, "Anılardan" köşesinde; 1993 tarihinde Tokyo’da düzenlenen Uluslararası İtfaiye Konferansı’na (İtfaiye Genel Müdürlüğü olmayan tek ülke olduğumuzdan ve kişisel mesleki bağlantıları nedeniyle) şahsen davet edildiğinde Japon İmparatoru Akihito ve İmparatoriçe Mishiko’nun toplantıyı onurlandırdığını ve bundan çok etkilendiğini paylaşıyor. Nedeni olarak da; “Medeniyet insana verilen değerle ve büyüklük alçakgönüllülükle sağlanıyor. İnsana değer veren ülkelerde itfaiyeye ve itfaiyecilere de değer veriliyor. Kim bilir belki bir zaman gelir, ülkemizde de insana öncelik verilmeye ve değer verilmeye başlanır” saptamasını yapıyor. Katılmamak elde değil. Hocamızın yazısını beğenerek okuyacağınıza eminim.
COVID-19 Salgınından Korunmak için Hangi Tür Elbiseler Tercih Edilmeli?
Haziran ayı itibariyle hızlı bir şekilde “yeni normal” yaşamın başlamasıyla risk de aldığımız aşikar. Önümüzdeki günler için, maske-mesafe-hijyen kuralı hatırlatmasıyla okurlarımız için sağlıklı günler diliyorum. İlginizi çekebilir... Yangınla Mücadele Eğitimleri...Yangınlar afet ve acil durum olaylarında beklenilen en önemli olayların başında gelmektedir.... Yangın Güvenliği Sempozyumu'nun ArdındanYangın güvenliği konusunda Türkiye'nin en önemli etkinliği, bilim insanlarının ve marka temsilcilerinin buluştuğu, Türkiye Yangından Korunma Vakfı... TÜYAK 2021 Uluslararası Yangın Güvenliği SempozyumuTürkiye Yangından Korunma Vakfı tarafından, Yangın Mühendisliğinde, Tasarım, Uygulama ve İşletme ana temasıyla düzenlenen sempozyum 31 Mart-02 Nisan t... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.