
Yeni Bir Başlangıç
DIP Serisi Sirkülatör: Duyar'lı Çözümler Bir Adım Önde
|
ISK SODEX'te Opus Sirkülasyon Pompası Zirvede![]()
Pompa sektörünün yerli üretim gücüyle öne çıkan markası Duyar Pompa, İstanbul’da düzenlenen ISK Sodex 2025 Fuarı’nda ilk kez sergilediği OPUS Serisi Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası ile dikkatleri üzerine çekti. Tamamen yerli mühendislik gücüyle geliştirilen OPUS sirkülasyon pompası, enerji verimliliği ve uzun ömürlü performansı ile sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. EEI ≤ 0,19 enerji verimlilik değeriyle segmentinin en verimli modellerinden biri olan ürün, 5 yıl garanti avantajı ve sessiz çalışma özelliğiyle de öne çıktı. Duyar’dan Yerli Üretimde Yeni Başarı: OPUS Duyar Pompa Satış Müdürü Emre Pul, fuar sürecine ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “ISK Sodex 2025 ilk defa sergilediğimiz OPUS Serisi ıslak rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompası, sadece enerji verimliliğiyle değil, yerli mühendisliğin geldiği noktayı da gösteren bir ürün. Üretimden tasarıma kadar her aşaması Türkiye’de gerçekleştirilen OPUS ile, global pazarda da iddiamızı güçlendiriyoruz.” “EEI ≤ 0,19 enerji verimliliği değeriyle uluslararası standartlara uygun olan OPUS, geleneksel pompalara göre çok daha az enerji tüketir, sessiz çalışır ve maksimum konfor sunar. Kullanıcı dostu LED ekranı, cihazlar arası haberleşme özelliği ve üç farklı çalışma modu ile her sisteme kolayca uyum sağlar. HVAC sistemlerinde kullanılmak üzere geliştirilen OPUS, konut, ticari ve endüstriyel alanlarda yüksek performans sunar.” “5 yıl garanti güvencesiyle pazara sunduğumuz bu ürün, enerji verimliliği, dayanıklılığı ve sessiz çalışmasıyla Duyar Pompa’nın sürdürülebilir teknoloji vizyonunu temsil ediyor.” Fuar süresince ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Duyar Pompa standı, markanın yerli üretim gücünü ve yenilikçi vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.
Duyar Pompa, “Köklerimiz Lokal, Vizyonumuz Global” anlayışıyla, yerli mühendislikten aldığı güçle enerji verimliliği yüksek ürünleri hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarda kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İlginizi çekebilir... Lityum İyon Bataryalarda Yangın Nasıl Başlıyor?Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Görevlisi, Yol ve Trafik Güvenliği Danışmanı Özgür Şener, son günlerde gündeme gelen elekt... Securitas Türkiye, Enerji ve Maden Segmenti Liderliği'ne Semih Yağcı GetirildiGüvenlik sektörünün önemli oyuncusu Securitas Türkiye'nin Enerji ve Maden Segmenti Liderliği görevine Semih Yağcı getirildi.... Orman Yangınları İş Dünyasının Risk Haritasını DeğiştiriyorAvrupa'da ve Türkiye'de yaşanan son orman yangınları, orman yangınlarının yalnızca mevsimsel bir doğal afet değil, işletmeler ve kritik altyap... |
|||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.