![Güvenli Olmayan Li-ion Pilleri Hızlıca Tespit Edin Güvenli Olmayan Li-ion Pilleri Hızlıca Tespit Edin](https://www.yanginguvenlik.com.tr/dokumanlar/329/guvenli-olmayan-li-ion-pilleri-hizlica-tespit-edin_1150500.jpg?res=0.6230891)
Güvenli Olmayan Li-ion Pilleri Hızlıca Tespit Edin![]()
Brady Corporation, depolamadaki güvenli olmayan Li-ion pilleri hızlı bir ÅŸekilde algılamaya yönelik yeni ve daha uygun maliyetli bir çözüm sunuyor. Saniyede 0,5°C sıcaklık farklarını otomatik olarak ölçümleyebilen çözüm, güvenli olmayan pilleri güvenlik riski oluÅŸturmadan önce izole etmek için gereken doÄŸruluÄŸu ve hızı saÄŸlar.
Hızlı ve doğru
UHF RFID etiketleri ile etiketlenebilir.
Uygun maliyetli Bir deponun içindeki depolama konumlarını tamamen kapsamak için gereken RFID okuyucu sayısı büyük ölçüde depo kurulumuna, raf yüksekliÄŸine ve raf bölmesi başına depolama hacmine baÄŸlıdır. Brady, 12 metre geniÅŸliÄŸinde ve 4 metre yüksekliÄŸindeki raflarda tüm depolama konumları için yüksek doÄŸrulukta, yüksek hızda sıcaklık takibi saÄŸlayan bir RFID okuyucuya 16 adede kadar anten baÄŸlayabilir. Otomatik ve neredeyse kesintisiz sıcaklık takibi çözümü, Li-ion batarya üreticilerinin ve lojistik ÅŸirketlerinin güvenliÄŸi önemli ölçüde artırmasına ve avantajlı maliyetlerle riski azaltmasına olanak tanır.
Otomatik envanterler İlginizi çekebilir... ISK-SODEX 2025, İklimlendirme Sektörünün Küresel Vitrini Olacak22-25 Ekim 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek ISK-SODEX Fuarı küresel iklimlendirme pazarındaki en yeni trendlerin belirleyi... Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2025'in Kazananları Belli OlduBu yıl 20. Kez düzenlenen, Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2025'in 4 kategoride kazanan firma ve markaları ile liderlik ödülünün sahibi belli oldu... Beypiliç'te Yüksek Verimli Duyar ÇözümleriBeypiliç fabrikasının yangın güvenliği tercihi Duyar Pompa oldu. Beypiliç'in Bolu'da faaliyet gösteren üretim tesislerinde yangın pompa sistem... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.