
Duyar Pompa Yeni Satış Müdürü Emre Pul![]()
Pompa sektörünün tecrübeli firması Duyar Pompa’dan stratejik atama: Enerji Verimliliğinde Uzman Mühendis Emre Pul Satış Müdürü oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Pul, sektörde 15 yıla yakın deneyimiyle dikkat çekiyor. Santrifüj pompalarda enerji verimliliği üzerine uzmanlaşan Pul, sektörün sürdürülebilirlik odaklı dönüşümünde aktif rol almayı sürdürüyor. Endüstriyel pompa sistemleri, blower çözümleri ve madeni yağlar gibi farklı alanlarda edindiği tecrübelerle sektöre yön veren Pul, güçlü iletişim becerileri ve stratejik satış vizyonuyla tanınıyor.
Verimli Çözüm Sistemleri
Emre Pul, konuşmasını şöyle sürdürdü: İlginizi çekebilir... ISK-SODEX 2025'in İlk Günü Yoğun İlgiyle BaşladıAvrasya bölgesinin lider iklimlendirme fuarı ISK-SODEX, Uluslararası HVAC-R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi... ETNA, İstanbul Fuar Merkezi'nde Düzenlenecek Olan ISK-SODEX 2025 Fuarına KatılıyorETNA, 22-25 Ekim 2025 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan HVAC&R, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, yangın, hav... Yangın Güvenliğinde Türkiye'nin ilk UL/FM Sertifikalı Üreticisi: MasdafMasdaf, 2008 yılından bu yana Türkiye'nin ilk UL/FM sertifikalı yangın pompası üreticisi olarak sektördeki öncülüğünü sürdürüyor.... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.