
Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompada Yerli İmza![]()
ETNA; uzun yıllardır eksikliği hissedilen, yurtdışından ithal edilerek açığı kapatılan, komple paslanmaz çelik, dik milli, çok kademeli santrifüj pompaları artık kendi fabrikasında üretmeye başladı. 2 farklı bağlantı versiyonunda geliştirilen pompalar (alttan giriş üstten çıkış ve in-line) özellikle bina sistemleri pazarında ETNA markasına gelen yüksek talebi karşılamak için pazara sunuldu. KO-ST serisi komple paslanmaz çelik, dik milli çok kademeli santrifüj pompalar, AISI304 kalite paslanmaz çelik malzemenin talep edildiği tüm basınçlı su uygulamalarında güvenle kullanılıyor. KO-ST Serisi Pompalar ile Üretilen Hidroforların Öne Çıkan Temel Özellikleri • Suyla temas eden tüm yüzeyleri AISI304 kalite paslanmaz çelik olan KO-ST serisi,kompakt yapılı ve yüksek verimli pompalardır. • Pompa fan ve difüzörün AISI304 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olması ve geliştirilmiş hidrolik tasarım, pompadan yüksek verim elde edilmesini sağlamaktadır. • Uluslararası standartlara uygun ETNA üretim kalitesi, paslanma ve aşınmalara karşı yüksek dayanımı garanti etmektedir.
• Malzeme ve imalat hatalarına karşın 5 yıl garanti sunulmaktadır. İlginizi çekebilir... Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm VeriyorTürkiye'de son dönemde peş peşe yaşanan yangın felaketleri, binalarda yangın güvenliği konusundaki ciddi ihmalleri bir kez daha gündeme taşıdı.... UL/FM Sertifikalı Pompalarla Yangın Riski AzalıyorYangın pompalarında en yüksek güvenlik standardını temsil eden UL/FM sertifikaları, bu sistemlerin dünya genelinde kabul gören zorlu testlerden geçtiğ... ISK-SODEX, İklimlendirme Sektörünü Geleceğe Taşımaya HazırlanıyorISK-SODEX "" Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemler... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.