
A+A 2021, 26-29 Ekim Tarihleri Arasında Kapılarını Açıyor![]()
Düsseldorf Fuar Merkezi'nde 26-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan A+A 2021, çok sayıda uluslararası katılımcıyı bir araya getirecek. A+A'da 1.000'den fazla şirket ürünlerini, çözümlerini ve küresel prömiyerlerini ağırlıklı olarak Avrupalı ziyaretçilere sunacak. İş güvenliği ve sağlığı konusunda önde gelen uluslararası ticaret fuarı A+A 2021, 1.000'den fazla katılımcı ile 26-29 Ekim tarihleri arasında Düsseldorf Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak. Ticaret fuarını ziyaret etmek isteyenler için dijital katılımcı veri tabanı hizmete sunuldu. A+A 2021 ziyaretçleri bu sayede; katılımcılar, hizmetler, ürünler ve irtibat kişileriyle ilgili tüm ilgili verileri bulabilecek. Diğer bir dijital eklenti ise ürünle ilgili katılımcıların web oturumları oldu. Bu ek dijital kanal sayesinde, bu yılki ticaret fuarına katılamayan herkes, katılımcılarla sanal iletişim kurabilecekler. Web oturumlarıda ticaret fuarından sonra talep üzerine sunulacak. A+A 2021'in başarılı bir şekilde düzenlenmesi için daha önce ticaret fuarında değerini kanıtlamış ve mevcut koşullara göre uyarlanmış olan Düsseldorf’ta bulunan ana merkezdeki etkinlikler için kapsamlı bir hijyen ve enfeksiyon koruması konsepti oluşturuldu. A+A 2021 kapsamında, 37. İş Güvenliği ve Tıp Kongresi, Alman İş Güvenliği ve Sağlığı Federal Birliği Basi tarafından düzenleniyor ve her iki yılda bir Düsseldorf'ta endüstri, vasıflı zanaatlar, yönetim, politika ve bilimden İSG aktörlerini ve karar vericilerini bir araya getiriyor. Bu yıl merkez sahne, Work 4.0, dijitalleşme olanakları ve iş sağlığı için yapay zeka, pandemi zamanlarında çalışmak ve Hedef Sıfır'ı gerçeğe dönüştürmek gibi güncel konular olacak. Dijital verimlilik ve sürdürülebilirlik mevcut işin geleceğini güçlü bir şekilde etkilemeye devam edecek. A+A 2021'deki bu mega trendlerin yanı sıra yan etkinlikler programı Geleceğin Çözümleri, Yeni Çalışmalar ve Hijyen ve Pandemi konusuna odaklanacak.
İlginizi çekebilir... Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm VeriyorTürkiye'de son dönemde peş peşe yaşanan yangın felaketleri, binalarda yangın güvenliği konusundaki ciddi ihmalleri bir kez daha gündeme taşıdı.... UL/FM Sertifikalı Pompalarla Yangın Riski AzalıyorYangın pompalarında en yüksek güvenlik standardını temsil eden UL/FM sertifikaları, bu sistemlerin dünya genelinde kabul gören zorlu testlerden geçtiğ... ISK-SODEX, İklimlendirme Sektörünü Geleceğe Taşımaya HazırlanıyorISK-SODEX "" Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemler... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.